top of page

KSO uit de kast


affiche KSO uit de kast

KSO UIT DE KAST 9 november 2016

In AALST zet de Academie voor Beeldende Kunsten het atelier buiten. Met een alternatief van trein, tram, bus en fiets dragen we beeldend onze boodschap in Aalst en omgeving uit, waarbij het publiek mag deelnemen aan interviews en schetssessies. Sint-Lucas Antwerpen doet de blijde intrede van het KSO in ANTWERPEN met een ludiek-artistieke stoet. Op het Theaterplein worden ze om 14u30 opgewacht door de leerlingen Dans, Woordkunst en Muziek van de! Kunsthumaniora en de leerlingen van de Koninklijke Balletschool. Verwacht u in BRUGGE aan een flashmob met de hele Kunsthumaniora. Alle leerlingen en personeelsleden zullen samen op de Burg omstreeks 11u30 het Brugse publiek alsook de vele toeristen verrassen in dit mooie historische kader. In BRUSSEL overspoelen de creatieve zielen van Sint-Lukas en de Kunsthumaniora BRUSSEL de stations en brengen de Noord-Zuidas in vervoering. Muziek, dans en beeld confronteren de nietsvermoedende reiziger en dagen hem uit om na te denken over schoonheid en passie, kunst en creatie, droom en realiteit. In de bi-pool GENK-HASSELT nemen de leerlingen van de Kunstschool en de Provinciale Kunsthumaniora in de voormiddag leerlingen van het basisonderwijs mee in de wereld van de Kunsten en vanuit allerlei hoeken veroveren ze nadien de twee stadscentra met een creatieve optocht en artistieke evenementen. Het Secundair Kunstinstituut, Sint-Lucas en het MUDA Atheneum voor Podium­kunsten trekken in stoet door de mooiste straten van GENT, met een leuke slotmanifestatie onder de Stadshal.

In LEUVEN kunt u zich in de binnenstad verwachten aan straattheater, fluisterpoëzie in de bibliotheek, een wandelend koor en pop-up concertjes door de leerlingen van het Lemmens­instituut.

Laatste berichten
Archief
bottom of page